Krijg je werk onder controle en groei naar het volgende niveau!

info@alexanderkeehnen.com

Broek op Langedijk, Nederland

Alexander Keehnen

Consultant, spreker en coach voor Stress-Free Success

MSc. in Business

Maker van het "Stressvrij Werken Systeem"

In dit boek ontdek je...

 • Hoe goed plannen en prioriteren je helpt om betere resultaten te halen met minder uren (en waarom "nee" zeggen je geliefd maakt)

 • Hoe je focus behoudt en onderbrekingen en ad hoc werk afwendt zonder een eikel te zijn

 • Waarom werken met anderen vaak frustrerend is (en wat je eraan kan doen)

 • Welk simpel principe jou behoedt voor domme fouten

 • Wat de meeste vergaderingen een tijdverspilling maakt, en hoe je dat oplost

 • Welke fout perfectionisten maken en waarom het zoveel tijd kost

 • En nog veel meer business geheimen die niemand je vertelt...

Lees dit e-book NIET:

 • Als je een manager of werknemer bent en je liever op kantoor bent dan bij je gezin

 • Als je freelancer of ondernemer bent en je 100% tevreden bent met je inkomen en de hoeveelheid uren die je werkt

 • Als je herstelt van een burn-out en je weet al precies hoe je het de komende jaren aanpakt

 • Als je net een nieuwe baan hebt en zeker weet dat je iedereen binnen een maand omver blaast met jouw prestaties

 • Als je student bent en liever studeert dan bij je vrienden bent

 • Als je ontevreden bent over je werk of je collega's, maar je niet bereid bent om zelf iets te veranderen aan hoe je denkt en wat je doet

Jan, ondernemer en fan, zegt:

"Ik ben mede-eigenaar van Quiz Brothers, een bedrijf dat quizzen voor allerlei gelegenheden organiseert. Ik houd me bezig met het voorbereiden en het presenteren van de quizzen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de administratie en alle communicatie vanuit Quiz Brothers. 

 

De belangrijkste uitdaging is om elke quiz opnieuw tot een succes te maken. Een goede planning, overzichtelijke administratie en duidelijke communicatie zijn daarbij essentieel.

 

De werkwijze van Alexander heeft me geholpen om tijdens al mijn werkzaamheden het overzicht te behouden. Dat zorgt ervoor dat ik ook in bijzonder drukke periodes geen dingen vergeet en alles op de juiste manier en het juiste moment gedaan krijg."

- Jan Duijndam, Quiz Brothers

... hoe kan je minder werken, meer verdienen en anders denken

De 20 Geheimen van stressvrij werken

Helemaal GRATIS

*Wij zullen jouw informatie nooit verkopen of doorgeven aan derden en je kan je op ieder gewenst moment uitschrijven.

Hier kun je onze volledige privacy policy nalezen.

Hoe Alexander mensen zoals jou helpt:

“Ik heb het boek gekocht in een moment waar ik in een burn-out was gekomen. Ik zat met heel veel spanning in mijn lijf en overdreven angst. Daar moest heel snel verandering in komen en het boek heeft mij geholpen. Ik ben in die tijd ook begonnen met yoga.

 

Eén van de belangrijke dingen die jij naar voren hebt gebracht is het voorbereidingswerk van de volgende werkdag en lijsten bijhouden van hetgeen dat je elke dag wilt gaan afwerken. Ik ging ervoor eigenlijk op een andere manier te werk. Ik liet het werk naar mij komen. Met al die mails: OK ja, dit en dat moet ik dus gaan doen. Eigenlijk zat er geen structuur in. Ik zag alleen maar nieuwe dingen op je af komen en dacht: ho dat ga ik allemaal niet aan kunnen. Als je met een structuur gaat werken dan draai je het om en heb je zelf de leiding over je werk.

 

Ik hou eigenlijk niet veel van structuur. Het was echt een heel grote inspanning voor mij. Ik ben iemand die veel met impulsen werkt en graag doe waar ik goesting in heb. Toen ik het boek gelezen heb zat ik zo diep in de put dat ik mij er bewust van was dat dit het middel was om eruit te geraken, dus ik ben het echt gaan DOEN.

 

In de weken nadat ik ben begonnen jouw systeem toe te passen voelde ik mij opgeluchter. Ik voelde mij weer meer tot rust komen. Dat was vooral doordat ik tijdens de dag inzicht kreeg in waar ik mee bezig was en ik mijzelf zag vooruitgaan in het werk. Ik zag dat ik taken af kreeg, waar dat ik voorheen helemaal niet bewust was van wat ik wel deed en wat ik niet deed.”

Bernard, sales manager

“Het belangrijkste wat ik uit je boek heb genomen is om meer met lijstjes te werken. Het helpt om op mijn lijstje te kijken en te weten: wat is het belangrijkste dat ik nu kan doen op dit moment? Vaak denk ik nu: ik heb toch wel een hele efficiënte dag gehad.”

Benjamin Tonoli, COO bij The Belgian – Smart Security Solutions

“Als financial projectcontroller bewaak ik van ruim 100 onderzoeksprojecten de financiële geldstromen en geef ik consultant. Ik zit ruim 25% van mijn tijd in afspraken. En ik ontvang ik de hele dag door e-mails. Het was makkelijk om meegesleept te worden in de waan van de dag. Ik vond het daarom een enorme uitdaging om overzicht te houden en het werk geprioriteerd in te plannen en af te werken. Van alles heb ik geprobeerd en toch kreeg ik geen vat op een systeem waarbij het systeem tegelijk niet het doel op zichzelf is (m.a.w.: te veel tijd kost en je meer in dienst bent van het systeem dan het systeem van jou).

Dankzij jouw boek "Weg met Stress op Kantoor" heb ik een methodiek aangeleerd waarmee ik overzicht heb, en doordat het systeem waterdicht is ontgaat mij niets. Dit heeft zoveel onrust bij mij weggenomen. Ik kan er nu op vertrouwen dat alle taken die zich aandienen, ik deze of op gezette tijden direct afhandel of voor een later moment inplan en dan afhandel (rekeninghoudend met de beschikbare tijden op die dagen om zo niet voor verrassingen komen te staan). Het (realistisch) prioriteren gaat nu beter dan ooit te voren. En doordat het werk wordt verspreid over een langere periode, geeft mij dat lucht. Ik kan hierdoor mijn werk in de avonden en weekenden loslaten en echt tot rust komen. Tegelijkertijd kunnen mijn klanten er nu nog meer bij mij op aan dat ik hen tijdig, juist en volledig van dienst ben.

Alexander, ik ben je dankbaar dat ik het systeem van jou heb mogen leren en daardoor meer productiviteit en tegelijkertijd meer rust heb mogen ervaren. Ik hoop dat nog velen kenniswerkers zoals ik, jouw methodiek een kans geven en daardoor zichzelf de kans geven het beste uit zichzelf te halen.”

 

Rogier, Financial projectcontroller

“Ik heb veel aan uw nieuwsbrieven. Er zijn nog een paar andere nieuwsbrieven die ik volg maar die van u is de enige die ik altijd lees. Ze zijn redelijk beknopt, vaak één schermpje, en dat leest gemakkelijk. En soms zit er een leuk filmpje bij. Ik heb uw nieuwsbrief ook aan mijn dochter doorgestuurd. Zij wordt veel afgeleid door haar telefoon en Facebook enzo en leert in uw nieuwsbrieven hoe ze toch dingen gedaan kan krijgen.

Uw boek was een goed boek. Beknopt en toch nuttige info. To-the-point. Geen gezever er rond en veel nuttige tips. Ik heb hem nu aan mijn dochter uitgeleend en binnenkort ga ik hem nog een keer lezen.”

Tony Brouwers, eigenaar van ECTX bvba

"Hoewel ik al een jaar of 6 mijn serieuze kantoorbaan aan de wilgen heb gehangen (ik ben nu zelfstandig ondernemer), heb ik het boek ‘Weg met stress op kantoor’ met veel plezier gelezen. Alexander doet zijn eigen zelfgemaakte methode uit de doeken om de druk van het dagelijkse kantoorbestaan te managen. En dat doet hij met overtuiging.

Of je nou onder het juk van een wispelturige baas moet presteren of dat je het als zelfstandige doet, de lessen uit dit boek zijn waardevol voor elke kenniswerker. Beide groepen zullen veel inzichten ontlenen aan de manier waarop Alexander zonder stress zijn werk aanpakt en daarvoor gewaardeerd wordt. Voor de loonslaaf betekent dat wellicht een hoger salaris en voor de ZZP’er een vervolgopdracht.  

De grootste charme van het boek vind ik de zeer persoonlijke stijl van Alexander. Hij put uit eigen ervaring en deelt zijn ervaringen zo open mogelijk. Dat vind ik een teken van kracht. Het past heel goed bij het laatste hoofdstuk van Alexander, waarbij hij aangeeft hoe hij zijn eigen continue leren inricht. Feedback is indeed the breakfast of champions!"


Ruben van der Laan, Change Coach / Vergaderexpert

“Ik ben 28 jaar en werk nu bijna 7 jaar als Consultant in finance. Het was voor mij ook al belangrijk om gestructureerd te kunnen werken voordat ik het boek las, maar ik wist niet goed hoe ik dit moest aanpakken. Ik maakte wel to-do lijstjes, maar daarbij lag de focus vooral op de taken op korte termijn. Aan het einde van de dag moest ik ook meestal een deel weer overschrijven op een nieuwe takenlijst…

Een jaar geleden heb ik jouw boek gekocht en gelezen en ben ik het onmiddellijk gaan toepassen. Ook vandaag gebruik ik je methodiek nog steeds, omdat ik er iedere dag de positieve effecten van ondervind.

Als ik aan het begin van mijn werkdag mijn file open doe, weet ik precies wat ik moet doen en tegen wanneer. Het is heel uitzonderlijk dat iets tussen de mazen van het net glipt. Ik ben blij dat ik volledig kan vertrouwen op het bestand dat ik heb, want daarin staat alles opgeschreven. Het punt is vooral: als ik nu mijn werk verlaat, dan hoef ik niet meer te denken wat ik morgen allemaal moet doen en kan ik ontspannen.”

Jonas Teunkens, Consultant in Finance

"Je boek leest lekker snel en makkelijk. Je schrijft to-the-point, bondig en vriendelijk. De methode is eenvoudig en makkelijk toepasbaar. In één zin: 'Heerlijke eenvoudige en doordachte methode om effectief je impact op je werk te vergroten. Moet je lezen!'"


Paul Ricken, Coach / Trainer / Inspirator

© Copyright 2019 - Alexander Keehnen - All Rights Reserved

 • EARN-MORE-WORK-LESS_Book-Mock-Up-02
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon