• 20 secrets as a book
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon

Informatie voor de pers (Nederland en België)

Persbericht 11-11-2017:

Innovatieve oplossing voor gestreste millennials

 

Life-work strategist Lenka Keehnen (29) en haar man, Alexander Keehnen (32, auteur van het boek “Weg met Stress op Kantoor”) lanceren tijdens de week van de werkstress hun unieke online cursus “How to Work Stress-Free”. Hierin hebben zij alle kennis van prestatie-experts zoals topsporters en topondernemers in de vorm van één samenhangend werksysteem voor iedereen beschikbaar gemaakt.

 

“Het is natuurlijk goed dat stress deze week aandacht krijgt, maar het initiatief moet niet alleen bij de werkgevers liggen.” Lenka Keehnen, die in 2016 zelf een zware burn-out had, realiseert zich dat zelfs als de werkgever allerlei cursussen, teambuildings en yogalessen aanbiedt, jij uiteindelijk zélf de enige persoon bent die echt iets tegen de stress kan doen door degelijk jezelf te managen. Want alleen dan ben je in staat om met uitdagende situaties om te gaan, zoals werkdruk, deadlines, onverwachte problemen, of conflicten met collega’s.

 

Lenka Keehnen, spreekbuis van de millennials, vertelt: “In de nieuwe generaties en met de moderne technologie is de grens tussen werk en privé vrijwel verdwenen. Daarom is het belangrijk dat je zelf actief de balans in je leven bewaakt. En die balans is voor iedere persoon anders.”

 

“Wat we in deze generatie zien is dat jonge mensen graag aanzien willen, en zij daarvoor gemakkelijk hun vrije tijd opofferen. Men jaagt plezier op de korte termijn na, in plaats van geluk op de lange termijn. Zelfbewustzijn en zelfmanagement zijn daarom de sleutel. Het power couple creëerde “How to Work Stress-Free” als praktische aanvulling op de reeds bestaande cursussen, die wel vertellen wat je moet doen en waarom, maar nooit hoe je dat nou precies in je eigen situatie toepast én blijft volhouden.

 

Het echtpaar werkte samen met Erasmus Universiteit in Rotterdam en hun cursus heeft reeds veel mensen geholpen. “Dankzij het stress-free success systeem besteed ik mijn tijd aan dingen die ik écht belangrijk vind. En dankzij de unieke opzet heb ik er vertrouwen in dat dit op de lange termijn ook zo blijft,” aldus cursist Mikel (32), herstellende van een zware burn-out. En cursist Ronald van den Broecke (25) vertelt: “Ik heb allerlei belangrijke dingen over het werkende leven geleerd die in het hogere onderwijs niet aan bod komen. Deze cursus is daarom minstens zo waardevol als mijn reguliere opleiding.”

 

Speciaal voor geïnteresseerden stelt Keehnen het e-book “The 20 Secrets of Stress-Free Success” beschikbaar via www.alexanderkeehnen.com/free-ebook.

 

 

------------------------

Voor meer informatie:

 

Lenka Keehnen:

Alexander Keehnen:

Beschikbaarheid: Lenka en Alexander zijn tot 28-11 voor zaken in de Verenigde Staten, maar is bereikbaar via Whatsapp en e-mail.

Samenvatting CV:

 • Lenka en Alexander kenden allebei een zeer succesvolle carrière in het bedrijfsleven, en besloten in 2017 om hun (geheel volgens hun eigen methodologie) hun bestaan als werknemer te verruilen voor dat als ondernemer. Hun missie is om een stressvrije wereld te creëren door mensen de best denkbare tools te geven om hun bewustzijn te verhogen.

 • Lenka Keehnen en haar man Alexander wonen sinds eind 2016 in Nederland, vanuit waar zij als life-work strategist levens transformeert. Zij groeide op in Tsjechië en won in haar jeugd kampioenschappen als aerobics danseres en als pianiste. Tot 2016 woonde zij in België en was zij de allerjongste service delivery manager die het IT-bedrijf Dimension Data kende.

 • Alexander Keehnen heeft in het verleden honderden mensen gemanaged als manager voor Accenture (Tsjechië), ING (België) en de jonge reisorganisatie Tinker (Amsterdam).

  • In 2014 verscheen zijn boek ‘Weg met Stress op Kantoor’.

 • Samen richtten zij in 2017 de internationale coaching- en consultingorganisatie Stress-Free Success op.

 • Hun nieuwsbrieven (gratis coaching emails) worden door meer dan 2000 mensen in Nederland en België gelezen.

Begeleidende afbeeldingen zijn te downloaden op www.alexanderkeehnen.com/pers

Begeleidende afbeeldingen (deze mogen gebruikt worden bij publicaties (rechts-klik opslaan als...)):

Als journalist is iedere dag een race tegen de klok...

Lees hoe je stressvrij blijft en meer kan doen in minder tijd.

... download Alexanders e-book "De 20 Geheimen van Stressvrij Succes".

HELEMAAL GRATIS!

HAAL MEER UIT JE TIJD ALS JOURNALIST

© Copyright 2019 - Alexander Keehnen - All Rights Reserved

 • EARN-MORE-WORK-LESS_Book-Mock-Up-02
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon