• 20 secrets as a book
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Nieuwe website: inspiratie voor stressvrij werken!

28 Feb 2017

2017 wordt een belangrijk jaar.

Mijn missie is om kenniswerkers en ondernemingen te helpen stressvrij te werken en buitengewone resultaten te behalen. Als voorloper onderzoek en test ik hoe wij ons brein en lichaam optimaal kunnen benutten om stressvrij en productief te werken.

Ik heb 2017 hiervan in het teken gesteld en dat betekent dat ik veel waardevolle materialen voor jou wil maken.

 

Stap 1 is compleet: mijn website is volledig vernieuwd!

Tijdens enkele weken hebben we ideeën en vereisten verzameld, en zo kon de website vorige week binnen enkele dagen uit de grond gestampt worden. Hij is nog niet perfect, maar het is een grote stap vooruit.

 

Ik voel mij in ieder geval best trots wanneer ik de website bezoek :)

Het doel van de website is om bezoekers direct nieuwe inzichten en inspiratie te geven. Zo is een bezoekje aan mijn website hopelijk altijd de moeite waard.

Dus: ben je op zoek naar inspiratie om de beste versie van jezelf te worden?

Kijk dan eens in het menu zelfstudie om bronnen te bekijken die míj geïnspireerd hebben. Hier houd ik onder andere een lijst met inspirerende video’s bij: de perfecte opvulling voor een lui avondje op de bank!

Alexander


P.S. Als je feedback op mijn website hebt, hoor ik dat graag!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Taal / Language
Please reload

Tags