• 20 secrets as a book
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Hoe vergroot je je zelfvertrouwen in 4 stappen? (Geleerd in onze gloednieuwe podcast)

 

 

Goed nieuws!

 

Vanochtend heb ik de tweede podcastaflevering in de serie “Let’s Talk About Stress, baby” opgenomen. En ik moet zeggen... ik ben razend enthousiast!

 

Wij willen het stressprobleem nationaal en internationaal op de kaart zetten, en de podcast gaat daarin een grote rol spelen.

 

Stilletjes zitten wachten op stressvrije arbeidsomstandigheden of regelgeving schiet niet op... Nee, wij willen JOU, onze lezer (en straks ook luisteraar 😊 ), waardevolle handvatten geven om zelfstandig het stressprobleem te kunnen ontstijgen.

 

Daarnaast geldt trouwens dat ik gek ben op goede gesprekken met inspirerende personen.

 

Kortom… deze podcast geeft een dikke win-win-win situatie!

 

Hoe vergroot je jouw zelfvertrouwen?

 

Deze vraag stelde ik namens onze lezers vandaag aan Tibor Olgers, de inspirerende Life Business Coach van tibor.nl.

 

Zijn antwoord was duidelijk, kort en pragmatisch. Samengevat komt het hierop neer:

 

  1. Besluit dat je jouw zelfvertrouwen wil vergroten. (Je moet haast wel… want het enige alternatief is om je te verstoppen en stil te blijven staan – waardoor je steeds minder zelfvertrouwen zal krijgen.)

  2. Kom in beweging: maak iedere dag een klein stapje buiten je comfort zone, in lijn met je talenten, interesses en doelen.

  3. Reflecteer op je ervaring.

  4. Herhaal deze stappen 365 dagen per jaar. Veel kleine stapjes leiden tot enorme resultaten!

 

 

Is dit goud waard of niet?? 

 

Een gebrek aan zelfvertrouwen kan je jouw hele leven tegenhouden en voilà: zie hier ineens een simpele formule waarmee je vandaag zelfstandig aan de slag kan gaan. Mensen maker er hun beroep van om dingen moeilijker te maken dan ze zijn. Wij proberen de dingen juist zo simpel mogelijk te maken.

 

Dit is slechts één van de vele waardevolle inzichten die vanochtend boven tafel kwamen. We hebben 65 minuten aan wijsheid opgenomen waarvan ik mocht DROMEN dat ik het 10 jaar geleden was tegengekomen.

 

Ik stelde Tibor de vragen die jullie aan ons stellen. Bijvoorbeeld over hoe je als ondernemer meer winst maakt (zijn specialiteit). Maar ook over persoonlijjke ontwikkeling, stress, prioriteiten, planning, gewoontes, motivatie, angst, doelen en vele andere onderwerpen.

 

Zo creëren wij gratis inspiratie voor iedereen die stressvrij wil leren werken. Als je geen persoonlijke coach kunt veroorloven is dit the next best thing.

 

Ons cadeau aan jou, onze lezer/luisteraar!

 

Naar verwachting wordt de podcast in oktober gelanceerd.

 

Wil je nu alvast meer leren van Tibor? Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor zijn gratis tips (één van de krachtigste Nederlandstalige nieuwsbrieven die ik ken).

 

Alexander

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Taal / Language
Please reload

Tags